Σπέρμα δότη

Κανονικά, υπάρχουν πολλά ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν σε σχέση με την παραγγελία του σπέρματος δότη. Στα μενού θα βρείτε απαντήσεις σε όλα σας τα ερωτήματα σχετικά με την επιλογή του τύπου σπέρματος δότη, την παραγγελία, την κράτηση, την παράδοση, τη γονιμοποίηση στο σπίτι, τις τιμές και πολύ περισσότερα.

Πώς να επιλέξετε δότη σπέρματος

Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τους τύπους δότη, τα διαθέσιμα δεδομένα σχετικά με τους δότες σπέρματος, την επιλογή μεταξύ ανώνυμου και μη ανώνυμου δότη, κ.λπ.

Έλεγχος

Πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επιλογής και ελέγχου των δοτών σπέρματος.

Παραγγελία σπέρματος δότη

Εδώ μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για να αποφασίσετε τον τύπο, το προφίλ και το πρότυπο που θα επιλέξετε, για την έννοια του IUI/ICI, την ποσότητα σπέρματος δότη που θα χρειαστείτε ανά θεραπεία, το χρόνο της παραγγελίας, κ.λπ.

Δημιουργία δωρεάν λογαριασμού

Δημιουργήστε έναν δωρεάν λογαριασμό, για να έχετε πρόσβαση στα προφίλ των δοτών σπέρματος της εταιρείας μας

Κράτηση του σπέρματος δότη

Εδώ μπορείτε να λάβετε βοήθεια για να εκτιμηθεί αν πρέπει να γίνει κράτηση του σπέρματος δότη, την ποσότητα του σπέρματος δότη για την κράτηση, κ.λπ.

Τιμές και πληρωμή

Εδώ μπορείτε να βρείτε τις τιμές των δοτών σπέρματος, την κράτηση και την παράδοση μαζί με τις αποδεκτές μορφές πληρωμής.

Παράδοση του σπέρματος δότη

Εδώ μπορείτε να πάρετε πληροφορίες για τα δοχεία, τον ξηρό πάγο, τα έγγραφα τα οποία συνοδεύουν την παράδοση, κ.λπ.

Εκτεταμένες συχνές ερωτήσεις (FAQ)

Αν έχετε περισσότερες ερωτήσεις σας καλούμε να διαβάσετε τον κύριο δικτυακό τόπο μας στα Αγγλικά όπου προσπαθούμε να διατηρήσουμε μια πιο αναλυτική επιλογή ερωτήσεων και απαντήσεων, σχετικές πληροφορίες και νέα.

Είμαστε δίπλα σας

Στην Cryos, θέλουμε να σας υποστηρίζουμε καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας μέχρι να γίνετε γονείς. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας αν έχετε ερωτήσεις ή αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες. Μιλάμε δανικά, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ισπανικά, πορτογαλικά και Εβραϊκά.