Κράτηση σπέρματος δότη για μεταγενέστερη χρήση

Εάν θέλετε να εξασφαλίσετε επαρκές σπέρμα δότη για όλη τη διάρκεια της θεραπείας γονιμότητάς σας και εάν επιθυμείτε γενετικά αδέλφια για το παιδί σας, προτείνουμε να κρατήσετε επιπλέον φιαλίδια από τον επιλεγμένο δότη.

Η εύρεση του σωστού δότη είναι συχνά μια διαδικασία που απαιτεί πολλή σκέψη και μπορεί να απογοητευτείτε εάν διαπιστώσετε ότι το απόθεμα του αγαπημένου σας δότη έχει τελειώσει πριν επιτευχθεί η εγκυμοσύνη σας. Στην Cryos, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχουμε στο μέλλον απόθεμα σπέρματος από τον αγαπημένο σας δότη και συνεπώς προτείνουμε πάντα στους πελάτες μας να κάνουν κράτηση εκ των προτέρων.

Κράτηση σπέρματος δότη για μεταγενέστερη χρήση

Γενετικά αδέλφια

Συχνά, ακούμε από τους πελάτες ότι επιθυμούν τα παιδιά τους να είναι γενετικά αδέλφια. Καθώς τα παιδιά μεγαλώνουν και έχουν μεγαλύτερη επίγνωση, μπορεί να είναι καθησυχαστικό και παρηγορητικό για εκείνα να έχουν συγγενείς με τους οποίους συνδέονται γενετικά 100%.

Εάν θέλετε ένα ή περισσότερα γενετικά αδέλφια για το δικό σας παιδί δότη, είναι πολύ σημαντικό να κάνετε κράτηση φιαλιδίων από τον δότη που έχετε επιλέξει.

Διαφορά μεταξύ παραγγελίας και κράτησης

Εάν η θεραπεία σας έχει προγραμματιστεί εντός των επόμενων τεσσάρων εβδομάδων, σας προτείνουμε να παραγγείλετε τα φιαλίδια που απαιτούνται για τη θεραπεία και να επιλέξετε ημερομηνία αποστολής εντός αυτών των τεσσάρων εβδομάδων.

Οι περισσότερες κλινικές θα έχουν τη δυνατότητα να αποθηκεύσουν τα φιαλίδιά σας πριν από τη θεραπεία. Υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξετε την ημερομηνία αποστολής επικοινωνώντας με το Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Cryos, τουλάχιστον μία εργάσιμη ημέρα πριν από την επιθυμητή ημερομηνία αποστολής.

Εάν, ωστόσο, έχετε επιλέξει δότη, αλλά δεν θα πραγματοποιήσετε τη θεραπεία εντός του επόμενου μήνα, σας προτείνουμε να πραγματοποιήσετε κράτηση των φιαλιδίων. Έναντι μιας μικρής προκαταβολής, μπορούμε να τα κρατήσουμε για εσάς στην Cryos, έως τη στιγμή που θα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη θεραπεία σας.

Πότε και πόσο σπέρμα πρέπει να κάνετε κράτηση;

Σας προτείνουμε να πραγματοποιήσετε κράτηση φιαλιδίων, όταν κάνετε την πρώτη σας παραγγελία. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε κράτηση φιαλιδίων με τον ίδιο τρόπο που παραγγέλνετε φιαλίδια στην Αναζήτηση δότη.

Η ποσότητα του σπέρματος που πρέπει να κρατήσετε εξαρτάται από τη δική σας μεμονωμένη περίπτωση. Κατά μέσο όρο, πρέπει να αναμένετε 5-6 κύκλους θεραπείας ανά εγκυμοσύνη, όταν κάνετε θεραπεία σε μια κλινική γονιμότητας.

Έχετε υπόψη ότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν την ικανότητα σας να μείνετε έγκυος, όπως η ηλικία και η κατάσταση της υγείας σας, η εμπειρία της κλινικής, η έκκριση ορμονών, η σωστή χρονική στιγμή, η μέθοδος προετοιμασίας του σπέρματος και το είδος της θεραπείας. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να είναι δύσκολο να προβλέψετε πόσα φιαλίδια πρέπει να κρατήσετε.

Το καλάθι της κράτησής σας

Εάν δεν χρειάζεστε το σπέρμα που έχετε κρατήσει, μπορείτε να ακυρώσετε την κράτηση διαδικτυακά. Θα πρέπει να συνδεθείτε στο προφίλ σας στην Cryos στον ιστότοπό μας.

Στο καλάθι της κράτησής σας μπορείτε να επεκτείνετε την περίοδο κράτησης, να ζητήσετε την παράδοση των φιαλιδίων ή να ακυρώσετε ορισμένα από τα φιαλίδια της συνολικής κράτησης.

Ακύρωση και επιστροφή χρημάτων

Όταν κάνετε μια κράτηση, πληρώνετε για τα φιαλίδια και μια προκαταβολή για την αποθήκευση των φιαλιδίων στην Cryos. Μπορείτε να δείτε τις χρεώσεις προκαταβολής στην παρακάτω επισκόπηση.

Εάν αποφασίσετε να ακυρώσετε την κράτηση, η Cryos σας επιστρέφει το 75% της τιμής του φιαλιδίου για όσο διάστημα βρίσκονται σε χώρο αποθήκευσης της Cryos.

Λάβετε υπόψη ότι οι τιμές είναι σε EUR χωρίς ΦΠΑ και ισχύουν από τον Ιανουάριος 2020:

Χώρος κρατήσεων (δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ)
Ανεξάρτητα από τον αριθμό των φιαλιδίων Τιμή
3 μήνες ΕΥΡΩ 53
6 μήνες ΕΥΡΩ 92
1 έτος ΕΥΡΩ 158
2 έτη ΕΥΡΩ 265
3 έτη ΕΥΡΩ 371
4 έτη ΕΥΡΩ 476
5 έτη ΕΥΡΩ 582
10 έτη ΕΥΡΩ 1085

Είμαστε δίπλα σας

Στην Cryos, θέλουμε να σας στηρίζουμε και να σας βοηθάμε στο ταξίδι σας προς την απόκτηση ενός παιδιού. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας αν έχετε ερωτήσεις ή αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες. Μιλάμε δανικά, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ισπανικά, πορτογαλικά και Εβραϊκά.