Ο χώρος κρατήσεών σας

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να παραγγείλετε μια παράδοση, να προσθέστε περισσότερα straw, να επεκτείνετε και να ακυρώσετε το χώρο κρατήσεων

Τρόπος παράδοσης σπέρματος δότη από το χώρο κρατήσεών σας

Όταν θέλετε να γίνει παράδοση σπέρματος δότη, απλώς συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης.

Εναλλακτικά μπορείτε να συμπληρώσετε μια μη αυτόματη αίτηση παράδοσης. Αυτή αποστέλλεται μέσω e-mail, επιστολής ή φαξ στην Cryos μαζί με ένα αντίγραφο ενός επίσημου εγγράφου ταυτότητας που φέρει φωτογραφία, όπως του διαβατηρίου ή της άδειας οδήγησης. Το σπέρμα δότη από τον χώρο κρατήσεών σας μπορεί να αποσταλεί στον επαγγελματία υγείας σας.

Τρόπος προσθήκης περισσότερων straw σε ήδη υπάρχοντα χώρο κρατήσεων

Εφόσον διαθέτουμε σπέρμα από τον δότη σπέρματος σε απόθεμα, μπορείτε να το παραγγείλετε ηλεκτρονικά και να το προσθέσετε στον υπάρχοντα χώρο σας. Οι παραγγελίες γίνονται με το συνηθισμένο τρόπο, μόνο εδώ μπορείτε να επιλέξετε «Προσθήκη στην υπάρχουσα κράτηση» στη ενότητα «Επιλέξτε κράτηση». Πληρώνετε μόνο για μία περίοδο κράτησης κάθε φορά, ανεξάρτητα από το πόσα straw έχετε στο χώρο σας και αν παραγγείλετε περισσότερα straw αργότερα.

Πώς μπορείτε να παρατείνετε την περίοδο κράτησης

Μπορείτε πάντα να παρατείνετε μια κράτηση. Ένα e-mail υπενθύμισης θα σας αποσταλεί εγκαίρως. Αν δεν έχετε e-mail, θα σας στείλουμε μια υπενθύμιση ταχυδρομικά. Χρεώνουμε ένα τέλος 7,50 ευρώ για αυτή την υπηρεσία. Για επιστολές που αποστέλλονται συστημένες, χρεώνουμε το ποσό των 15 ευρώ.

Πώς να ακυρώσετε το χώρο κρατήσεων

Για να ακυρώσετε το χώρο σας ηλεκτρονικά, συνδεθείτε στον ιστότοπό μας με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να συμπληρώσετε ένα έντυπο ακύρωσης μη αυτόματα, το οποίο πρέπει να μας στείλετε με επιστολή, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή με φαξ μαζί με ένα αντίγραφο ενός επίσημου εγγράφου ταυτότητας που φέρει φωτογραφία, όπως του διαβατηρίου ή της άδειας οδήγησης.

Μπορείτε να επιλέξετε να ακυρώσετε μόνο κάποια straw στο χώρο κρατήσεών σας. Μόλις ακυρώσετε τα straw, θα σας επιστρέψουμε 75% της αξίας τους (άλλες συμφωνίες ενδέχεται να περιλαμβάνουν διαφορετικό ποσοστό) για εκείνα τα straw που δεν έχουν παραδοθεί.

Είμαστε δίπλα σας

Στην Cryos, θέλουμε να σας υποστηρίζουμε καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας μέχρι να γίνετε γονείς. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας αν έχετε ερωτήσεις ή αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες. Μιλάμε δανικά, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ισπανικά, πορτογαλικά και Εβραϊκά.