Αποκλειστικότητα δότη

Με την αποκλειστικότητα δότη έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε έναν δότη ο οποίος δεν έχει κάνει δωρεά σπέρματος για άλλα παιδιά.

Τι είναι η αποκλειστικότητα δότη;

Ένας κανονικός δότης της Cryos μπορεί να είναι δότης σπέρματος για παιδιά σε περισσότερες από μία οικογένειες. Ωστόσο, ορισμένες οικογένειες επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν σπέρμα από έναν δότη ο οποίος δεν έχει γίνει δότης για άλλα παιδιά. Για αυτό, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να αγοράσετε φιαλίδια σπέρματος με Αποκλειστικότητα δότη. Έτσι, αποκλειστικά και μόνο εσείς (και ο/η σύντροφός σας) θα μπορείτε να αποκτήσετε παιδί με τη βοήθεια του συγκεκριμένου δότη.

Αποκλειστικότητα δότη σπέρματος

Εάν το σπέρμα από τον συγκεκριμένο δότη δεν έχει αγοραστεί από άλλα άτομα, υπάρχει δυνατότητα να αγοράσετε φιαλίδια σπέρματος με τη λεγόμενη Αποκλειστικότητα δότη. Οι συγκεκριμένοι δότες επισημαίνονται με ένα αστέρι στην Αναζήτηση δότη. Επιπλέον, υπάρχει μια μικρότερη κατηγορία με κλειδωμένους δότες, οι οποίοι έχουν στο εκτεταμένο προφίλ τους πέντε ή έξι φωτογραφίες τους σε ενήλικη ηλικία. Μπορείτε να αγοράσετε το σπέρμα των συγκεκριμένων δοτών μόνο με Αποκλειστικότητα δότη.

Οι κλειδωμένοι αποκλειστικοί δότες επισημαίνονται με χρυσό και ένα αστέρι και αναφέρονται με «Αποκλειστικότητα δότη» στην Αναζήτηση δότη. Μπορείτε να τους βρείτε επιλέγοντας το πεδίο Αποκλειστικότητα δότη στο αναπτυσσόμενο μενού «Προφίλ».

Δότες σπέρματος με Αποκλειστικότητα δότη

Πρόσβαση σε φωτογραφίες δοτών σε ενήλικη ηλικία

Η πρόσβαση για να μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες δοτών σε ενήλικη ηλικία και να αγοράσετε φιαλίδια σπέρματος από τους κλειδωμένους, αποκλειστικούς δότες κοστίζει 200 EUR χωρίς ΦΠΑ.

Το δικαίωμα πρόσβασης στις φωτογραφίες δοτών σε ενήλικη ηλικία ισχύει για τρεις μήνες και λήγει αυτόματα, αν δεν το ανανεώσετε. Με το δικαίωμα πρόσβασης μπορείτε να δείτε όλους τους δότες με και χωρίς Αποκλειστικότητα δότη που έχουν φωτογραφίες σε ενήλικη ηλικία.

Τιμές σπέρματος με Αποκλειστικότητα δότη

Εάν θέλετε να αγοράσετε φιαλίδια σπέρματος με αποκλειστικότητα δότη, πρέπει να καταβάλετε ένα εφάπαξ ποσό. Το ποσό αυτό εξαρτάται από τον τύπο προφίλ και κυμαίνεται μεταξύ 12.000 και 36.000 EUR χωρίς ΦΠΑ.

Επιπλέον, πρέπει να πληρώσετε όλα τα φιαλίδια σπέρματος που βρίσκονται σε απόθεμα από τον εν λόγω δότη.

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

  • αποθήκευση των φιαλιδίων σπέρματος για 10 χρόνια στην Cryos
  • 3 δωρεάν αποστολές
  • κράτηση ποσόστωσης (εάν απαιτείται από τον σχετικό τόπο διαμονής και τον τόπο θεραπείας)

Εάν ενδιαφέρεστε για αγορά σπέρματος από δότη με αποκλειστικότητα, πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας. Είναι στη διάθεσή σας για να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας, να σας ενημερώσει για την τελική τιμή και να σας βοηθήσει κατά τη διαδικασία της αγοράς.

Δεν μπορείτε να προσθέσετε στο καλάθι αγορών σας φιαλίδια σπέρματος από δότη με αποκλειστικότητα. Θα σας βοηθήσει σε αυτό, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας.