Προφίλ δοτών με φωτογραφίες σε ενήλικη ηλικία

Γνωρίστε καλύτερα τον μελλοντικό δότη σπέρματος που θα επιλέξετε μέσα από φωτογραφίες σε ενήλικη ηλικία.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς είναι οι δότες σπέρματος της Cryos ως ενήλικες; Με την αναζήτηση δότη μπορείτε να βρείτε επιλεγμένους δότες που έχουν εκτεταμένο προφίλ με επαγγελματικές φωτογραφίες σε ενήλικη ηλικία.

Προφίλ δοτών με φωτογραφίες σε ενήλικη ηλικία

Ψάχνετε έναν δότη που να μοιάζει σε εσάς ή τον/τη σύντροφό σας;

Γνωρίζουμε ότι πολλοί άνθρωποι έχουν προτιμήσεις όσον αφορά την εμφάνιση του δότη τους. Για παράδειγμα, αν θέλετε να βρείτε έναν δότη που να έχει κοινά χαρακτηριστικά με εσάς ή τον/τη σύντροφό σας.

Όλοι οι δότες με φωτογραφίες σε ενήλικη ηλικία έχουν επίσης εκτεταμένο προφίλ, το οποίο περιλαμβάνει ένα ερωτηματολόγιο, μια παιδική φωτογραφία, ένα χειρόγραφο μήνυμα, ένα ηχογραφημένο μήνυμα και ένα προφίλ συναισθηματικής νοημοσύνης. Είναι μη ανώνυμοι που σημαίνει ότι το παιδί σας θα έχει την ευκαιρία στο μέλλον να επικοινωνήσει με τον δότη.

Επαγγελματικές φωτογραφίες των δοτών σπέρματος

Οι δότες της Cryos με φωτογραφίες σε ενήλικη ηλικία έχουν 5-6 έγχρωμες φωτογραφίες στο προφίλ τους. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από επαγγελματία φωτογράφο και η υψηλή ανάλυσή τους σας επιτρέπει να δείτε με λεπτομέρεια τα χαρακτηριστικά του κάθε δότη.

Πρόσβαση στις φωτογραφίες σε ενήλικη ηλικία των δοτών σπέρματος

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στους δότες με φωτογραφίες σε ενήλικη ηλικία μέσω της αναζήτησης δότη. Επιλέγοντας «Ναι» στο αναπτυσσόμενο μενού «Φωτογραφίες σε ενήλικη ηλικία», μπορείτε να βρείτε όλους τους δότες με φωτογραφίες σε ενήλικη ηλικία. Τα προφίλ τους επισημαίνονται με χρυσό στην αναζήτηση δότη για να αναγνωρίζονται ευκολότερα.

Για να δείτε τις φωτογραφίες σε ενήλικη ηλικία των επιλεγμένων δοτών, πρέπει να αγοράσετε πρόσβαση. Η πρόσβαση σας επιτρέπει να δείτε όλες τις διαθέσιμες φωτογραφίες σε ενήλικη ηλικία. Το δικαίωμα πρόσβασης διαρκεί για 3 μήνες και κοστίζει 200 EUR χωρίς ΦΠΑ. Μπορείτε να αγοράσετε πρόσβαση πατώντας στο εικονίδιο «φωτογραφία σε ενήλικη ηλικία» στην αναζήτηση δότη οποιουδήποτε δότη που διαθέτει τέτοιες φωτογραφίες.

Συνεχής προσθήκη φωτογραφιών σε ενήλικη ηλικία από νέους δότες

Επιλεγμένοι δότες σπέρματος της Cryos θα έχουν στο προφίλ τους φωτογραφίες σε ενήλικη ηλικία. Θα προστίθενται συνεχώς στην αναζήτηση δότη νέοι δότες με φωτογραφίες σε ενήλικη ηλικία. Για να δείτε πόσοι δότες διαθέτουν φωτογραφίες σε ενήλικη ηλικία, χρησιμοποιήστε την αναζήτηση δότη και περιορίστε την αναζήτησή σας σε δότες με φωτογραφίες σε ενήλικη ηλικία.

Λάβετε υπόψη ότι οι δότες που ήδη εμφανίζονται με κανονικό Εκτεταμένο προφίλ στον ιστότοπό μας, μελλοντικά δεν θα προσθέσουν ποτέ φωτογραφίες σε ενήλικη ηλικία στο προφίλ τους. Οπότε αν αγοράσατε ένα φιαλίδιο από δότη χωρίς φωτογραφίες σε.

Αναζητήστε προφίλ δοτών με φωτογραφίες σε ενήλικη ηλικία εδώ.

Σας ενημερώνουμε ότι το άτομο στην παραπάνω φωτογραφία είναι μοντέλο και όχι δότης της Cryos.