Προφίλ δοτών σπέρματος: Βασικό ή Εκτεταμένο

Όταν επιλέγετε δότη σπέρματος, πρέπει να αποφασίσετε εάν θα διαλέξετε δότη με Βασικό ή Εκτεταμένο προφίλ.

Οι δότες σπέρματος της Cryos έχουν είτε Βασικό προφίλ είτε Εκτεταμένο προφίλ. Ο δότης μπορεί να έχει μόνο το ένα ή το άλλο. Εξαρτάται από εσάς εάν θα επιλέξετε προφίλ δότη με λίγες πληροφορίες ή μια εκτεταμένη περιγραφή των προσωπικών πληροφοριών του δότη.

Προφίλ δοτών σπέρματος: Βασικό ή Εκτεταμένο

Βασικό προφίλ δότη σπέρματος

Οι δότες σπέρματος με Βασικό προφίλ είναι εγγεγραμμένοι με έναν αριθμό, όπως 456, 8756 ή 11250. 

Σε αυτά τα προφίλ έχετε πρόσβαση μόνο σε πληροφορίες σχετικά με τη φυλή, την εθνικότητα, το χρώμα ματιών, το χρώμα μαλλιών, το ύψος, το βάρος, την ομάδα αίματος και το επάγγελμα/εκπαίδευση του δότη.

Οι δότες σπέρματος με Βασικό προφίλ έχουν τη δυνατότητα, όπως και οι δότες με Εκτεταμένο προφίλ, να είναι ανώνυμοι ή μη ανώνυμοι δότες.

Γιατί να διαλέξω δότη με Βασικό προφίλ;

Ορισμένοι άνθρωποι θέλουν να γνωρίζουν μόνο τις απαραίτητες πληροφορίες, όπως το χρώμα ματιών και την ομάδα αίματος, και δεν επιθυμούν να μάθουν προσωπικές πληροφορίες για τον δότη σπέρματος που θα επιλέξουν. Εάν προτιμάτε να γνωρίζετε όσο το δυνατόν λιγότερα σχετικά με τον δότη σας, ένας δότης σπέρματος με βασικό προφίλ είναι η κατάλληλη επιλογή.

Εκτεταμένο προφίλ δότη σπέρματος

Οι δότες σπέρματος με Εκτεταμένο προφίλ είναι εγγεγραμμένοι με ένα πλασματικό όνομα (αναφέρεται επίσης ως ψευδώνυμο) όπως ERIK, GILES, ή ARAM. Αυτό δεν είναι το πραγματικό όνομα του δότη.

Το Εκτεταμένο προφίλ δότη περιλαμβάνει τις ίδιες πληροφορίες με το Βασικό προφίλ, αλλά περιέχει επίσης 5-6 συμπληρωματικά έγγραφα με προσωπικές πληροφορίες του δότη.   

Το Εκτεταμένο προφίλ περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με την εκπαίδευση, το οικογενειακό υπόβαθρο, την προσωπικότητα, τα χόμπι και τα ενδιαφέροντα του δότη. Επιπλέον, τα προφίλ περιλαμβάνουν μια φωτογραφία του δότη σε παιδική ηλικία, ένα προφίλ συναισθηματικής νοημοσύνης (EQ), ένα χειρόγραφο μήνυμα και ένα ηχογραφημένο μήνυμα. Ορισμένοι Μη ανώνυμοι δότες με Εκτεταμένα προφίλ έχουν επίσης φωτογραφίες τους σε ενήλικη ηλικία. Η πρόσβαση σε αυτές τις φωτογραφίες πραγματοποιείται μέσω πληρωμής.

Οι δότες σπέρματος με Εκτεταμένο προφίλ έχουν τη δυνατότητα, όπως και οι δότες με Βασικό προφίλ, να είναι ανώνυμοι ή μη ανώνυμοι.

Δείτε ένα παράδειγμα ενός εκτεταμένου προφίλ δότη σπέρματος

Εκτεταμένο προφίλ δότη, Παιδική φωτογραφία και Προφίλ συναισθηματικής νοημοσύνης:

Εκτεταμένο προφίλ δότη σπέρματος
Παιδική φωτογραφία του δότη σπέρματος
Προφίλ συναισθηματικής νοημοσύνης

 

Γιατί να διαλέξω δότη με Εκτεταμένο προφίλ;

Το Εκτεταμένο προφίλ θα σας κατατοπίσει σχετικά με το είδος του ατόμου που είναι ο δότης σας. Το προφίλ περιλαμβάνει φωτογραφία του δότη σε παιδική ηλικία, γεγονός που μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε δότη που μοιάζει σε εσάς ή τον σύντροφό σας στην παιδική σας/του ηλικία.

Η επιλογή ενός Εκτεταμένου προφίλ δότη σπέρματος, σας δίνει τη δυνατότητα να εμπλουτίσετε τη συζήτηση με το παιδί σας σχετικά με τη γενετική του προέλευση.