Τιμές και πληρωμή

Το συνολικό κόστος για την παραγγελία σπέρματος δότη εξαρτάται από την επιλογή δότη, τον τύπο φιαλιδίου, την κινητικότητα και τη μέθοδο πληρωμής. Επίσης, για ορισμένες χώρες, υπάρχει επιπλέον κόστος για την Κράτηση ποσόστωσης.

Παρακάτω, εξετάζουμε τους διαφορετικούς παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος του σπέρματος δότη. Κατά δεύτερον, εξετάζουμε την Κράτηση ποσόστωσης και την παράδοση. Στο τέλος της σελίδας θα βρείτε πληροφορίες για τις επιλογές πληρωμής. Εάν έχετε επιπλέον ερωτήσεις σχετικά με τις τιμές και την πληρωμή, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

Υπολογισμός συνολικού κόστους της παραγγελίας σας

Τύπος δότη

Η επιλογή τύπος δότη επηρεάζει το συνολικό κόστος, καθώς κάποιοι τύποι δοτών είναι πιο ακριβοί από άλλους: Ένας Μη ανώνυμος δότης είναι πιο ακριβός από έναν Ανώνυμο δότη και ένας δότης με Εκτεταμένο προφίλ είναι πιο ακριβός από έναν δότη με Βασικό προφίλ.

Μπορείτε επίσης, να αποκτήσετε πρόσβαση σε φωτογραφίες σε ενήλικη ηλικία επιλεγμένων Μη ανώνυμων δοτών (με Εκτεταμένα προφίλ) με πρόσθετη χρέωση 200 EUR χωρίς ΦΠΑ για πρόσβαση έως 3 μήνες.

Φιαλίδια σπέρματος IUI ή ICI

Άλλος ένας παράγοντας που επηρεάζει το συνολικό κόστος είναι η επιλογή μεταξύ των φιαλιδίων σπέρματος IUI και ICI. Η επιλογή εξαρτάται από τη μέθοδο θεραπείας σας. Το κόστος των φιαλιδίων σπέρματος IUI είναι υψηλότερο από το κόστος των φιαλιδίων σπέρματος ICI λόγω της εκτεταμένης εργαστηριακής διεργασίας.

Κινητικότητα σπέρματος

Η ποιότητα σπέρματος, η οποία αναφέρεται ως κινητικότητα ή MOT, επηρεάζει επίσης το συνολικό κόστος. Όσο υψηλότερη είναι η κινητικότητα, τόσο αυξάνεται το κόστος. Η επιλογή σας σχετικά με την κινητικότητα εξαρτάται από τη μέθοδο θεραπείας σας και από το εάν εσείς (ή η σύντροφός σας) αντιμετωπίζετε προβλήματα γονιμότητας. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις συστάσεις μας για την επιλογή κινητικότητας εδώ.

Μπορείτε να δείτε τις τιμές για τις διαφορετικές επιλογές που αναφέρονται παραπάνω και το διαθέσιμο απόθεμα κάτω από κάθε δότη στην Αναζήτηση δότη.

Λάβετε υπόψη το σπέρμα δότη παραδίδεται σε φιαλίδια 0,4 ml ή 0,5 ml. Προσφέρουμε έκπτωση 20% για τα φιαλίδια 0,4 ml. Η έκπτωση έχει ήδη αφαιρεθεί από τις τιμές στην Αναζήτηση δότη.

Κράτηση ποσόστωσης και παράδοση

Ανάλογα με τη χώρα θεραπείας σας, όταν επιλέξετε δότη σπέρματος και τα φιαλίδια ICI ή IUI με τη σωστή κινητικότητα, το κόστος για την Κράτηση ποσόστωσης θα προστεθεί αυτόματα στην παραγγελία σας.

  • Κράτηση ποσόστωσης για Ανώνυμο δότη: 200 EUR
  • Κράτηση ποσόστωσης για Μη ανώνυμο δότη: 350 EUR

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Τέλος, πρέπει να επιλέξετε τη μέθοδο παράδοσης. Το κόστος παράδοσης θα προστεθεί επίσης στην τελική τιμή. Επικοινωνήστε με την κλινική σας και ελέγξτε εάν προτιμούν συγκεκριμένη μέθοδο αποστολής προτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

Χρησιμοποιήστε το αναπτυσσόμενο μενού παρακάτω για να δείτε τις διαφορετικές τιμές και τον χρόνο μεταφοράς. Λάβετε υπόψη ότι οι τιμές είναι σε EUR χωρίς ΦΠΑ και ισχύουν από τον Φεβρουάριο 2019:

Μόνο για αποστολές στη Δανία**
Υπηρεσία Τιμή σε EUR χωρίς ΦΠΑ (25%) Τιμή σε EUR χωρίς ΦΠΑ (25%).
Δανία ξηρός πάγος 57 EUR 3  ημέρες
Δανία μεγάλη ποσότητα ξηρού πάγου 83 EUR 5 ημέρες
Δανία δοχείο υγρού αζώτου (απαιτείται επιστροφή) 87 EUR 7 ημέρες
Δανία μεγάλο δοχείο υγρού αζώτου (απαιτείται επιστροφή) 145 EUR 12 ημέρες

**) Εξαιρούνται οι Νήσοι Φερόες και η Γροιλανδία. 

Για αποστολές στη Ευρώπη (εκτός Δανίας)
Υπηρεσία Τιμή σε EUR χωρίς ΦΠΑ (25%) Ανθεκτικότητα συμπ. ημερομηνίας αποστολής από την Cryos.
Ευρώπη ξηρός πάγος  174 EUR 3 ημέρες
Ευρώπη μεγάλη ποσότητα ξηρού πάγου 200 EUR 5 ημέρες
Ευρώπη δοχείο υγρού αζώτου (απαιτείται επιστροφή) 241 EUR 7 ημέρες
Ευρώπη μεγάλο δοχείο υγρού αζώτου (απαιτείται επιστροφή) 299 EUR 12 ημέρες

Για αποστολές εκτός Ευρώπης
Υπηρεσία Τιμή σε EUR χωρίς ΦΠΑ (25%) Ανθεκτικότητα συμπ. ημερομηνίας αποστολής από την Cryos
Υπόλοιπες χώρες μεγάλο δοχείο υγρού αζώτου (απαιτείται επιστροφή) EUR 472 12 ημέρες

Υπόλοιπες χώρες μεγάλο δοχείο υγρού αζώτου (απαιτείται επιστροφή)

 

Με την πληρωμή της πρόσθετης χρέωσης για καθυστερημένη παραγγελία που ανέρχεται στα 95 EUR χωρίς ΦΠΑ, η παραγγελία σας μπορεί να αποσταλεί την ίδια ημέρα. Η προθεσμία για αυτήν την ενέργεια είναι έως τις 12:00 π.μ. (μεσημέρι) (Ώρα Κεντρικής Ευρώπης) την ημέρα της αποστολής. Η καθυστερημένη παραγγελία θα εκτελείται εφόσον η πληρωμή πραγματοποιείται με πιστωτική κάρτα.

Τρόπος πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε ηλεκτρονικά με πιστωτική κάρτα ή με τραπεζικό έμβασμα. Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα είναι η ασφαλέστερη και ταχύτερη μέθοδος πληρωμής και παρέχει τη δυνατότητα πιο γρήγορης επεξεργασίας της παραγγελίας σας.

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Οι ηλεκτρονικές αγορές πραγματοποιούνται με τη χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας. Δεχόμαστε κάρτες Visa, Visa Electron, MasterCard και Dankort.  

Visa  Visaelec  Mastercard  Dkkort   

Για την πληρωμή με πιστωτική κάρτα υπάρχει προμήθεια συναλλαγής.

Πληρωμή με τραπεζικό έμβασμα

Σε περίπτωση πληρωμής με τραπεζικό έμβασμα, μην ξεχάσετε να αναφέρετε την ταυτότητα (ID) παραγγελίας σας κατά την εκτέλεση της πληρωμής. Θα βρείτε την ταυτότητα (ID) της παραγγελίας σας στον τίτλο του e-mail επιβεβαίωσης.

Η επεξεργασία της παραγγελίας σας θα ξεκινήσεις μόλις λάβουμε το συνολικό ποσό της πληρωμής. Λάβετε υπόψη ότι ίσως χρειαστούν 3 εργάσιμες ημέρες για να εμφανιστεί η πληρωμή με τραπεζικό έμβασμα στον λογαριασμό μας. Η αποστολή της παραγγελίας σας θα πραγματοποιηθεί μόλις λάβουμε το συνολικό ποσό της πληρωμής.

Τραπεζικό έμβασμα - πληρωμή σε DKK

Danske Bank A/S
Holmens Kanal 2-12
DK-1092 Copenhagen K.
Αριθ. υποκαταστήματος: 3627 Αριθ. λογαριασμού: 0002630699
Αριθ. IBAN: DK 2330000002630699
SWIFT-BIC: DABADKKK

Τραπεζικό έμβασμα - πληρωμή σε EUR (για πελάτες που διαμένουν στην ευρωζώνη)
Danske Bank
Zweigniederlassung Hamburg
Ταχ. Θυρίδα 101522
20010 Hamburg
Αριθ. λογαριασμού: 4989143859
Αριθ. IBAN: DE 65203205004989143859
SWIFT-BIC: DABADEHH

Τραπεζικό έμβασμα - πληρωμή σε EUR
Danske Bank A/S
Holmens Kanal 2-12
DK-1092 Copenhagen K.
Αριθ. IBAN: DK8730002138818740
SWIFT-BIC: DABADKKK

 

 

Η Cryos διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των τιμών και δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τυπογραφικά λάθη ή παραλείψεις. 

Εάν έχετε επιπλέον ερωτήσεις σχετικά με τις τιμές ή την πληρωμή, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.