Σπέρμα δότη

Κανονικά, υπάρχουν πολλά ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν σε σχέση με την παραγγελία του σπέρματος δότη. Στα μενού θα βρείτε απαντήσεις σε όλα σας τα ερωτήματα σχετικά με την επιλογή του τύπου σπέρματος δότη, την παραγγελία, την κράτηση, την παράδοση, τη γονιμοποίηση στο σπίτι, τις τιμές και πολύ περισσότερα.

Οι δότες

Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τους τύπους δότη, τα διαθέσιμα δεδομένα σχετικά με τους δότες σπέρματος, την επιλογή μεταξύ ανώνυμου και μη ανώνυμου δότη, κ.λπ.

Παραγγελία σπέρματος δότη

Εδώ μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για να αποφασίσετε τον τύπο, το προφίλ και το πρότυπο που θα επιλέξετε, για την έννοια του IUI/ICI, την ποσότητα σπέρματος δότη που θα χρειαστείτε ανά θεραπεία, το χρόνο της παραγγελίας, κ.λπ.

Κράτηση του σπέρματος δότη

Εδώ μπορείτε να λάβετε βοήθεια για να εκτιμηθεί αν πρέπει να γίνει κράτηση του σπέρματος δότη, την ποσότητα του σπέρματος δότη για την κράτηση, κ.λπ.

Τιμές και πληρωμή

Εδώ μπορείτε να βρείτε τις τιμές των δοτών σπέρματος, την κράτηση και την παράδοση μαζί με τις αποδεκτές μορφές πληρωμής.

Παράδοση του σπέρματος δότη

Εδώ μπορείτε να πάρετε πληροφορίες για τα δοχεία, τον ξηρό πάγο, τα έγγραφα τα οποία συνοδεύουν την παράδοση, κ.λπ.

Γονιμοποίηση στο σπίτι

Εδώ μπορείτε να μάθετε εάν η Cryos προσφέρει σπέρμα δότη για γονιμοποίηση στο σπίτι, τους τύπους δότη που μπορείτε να παραγγείλετε για γονιμοποίηση στο σπίτι, πώς να χειριστείτε το σπέρμα δότη, πώς να εκτελέσετε μια γονιμοποίηση στο σπίτι, κ.λπ.

Εκτεταμένες συχνές ερωτήσεις (FAQ)

Αν έχετε περισσότερες ερωτήσεις σας καλούμε να διαβάσετε τον κύριο δικτυακό τόπο μας στα Αγγλικά όπου προσπαθούμε να διατηρήσουμε μια πιο αναλυτική επιλογή ερωτήσεων και απαντήσεων, σχετικές πληροφορίες και νέα.

Βρήκατε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας;

Αν όχι, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας βοηθήσουμε. Η υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Cryos επικοινωνεί στις ακόλουθες γλώσσες: σκανδιναβικός, αγγλική, γαλλική, γερμανική, ισπανικά και ιταλική.